《Project CARS 3》PS4繁中板可以預訂啦

《Project CARS 3》繁體中文版預計將於今年夏天上市。而家Piece Up可以預訂啦,有興趣既車手可以直接PM我地落單呀。PM Piece Up : !!!預訂撳呢度!!! 


預計發行日期:2020年夏季


《Project CARS 3》收錄超過200款精品公路車和賽車,以及超過140個以上具有日夜、四季景色和天氣變化的全球巡迴賽程。熱血刺激的遊玩體驗是「Project CARS」系列的核心概念,而新作《Project CARS 3》中增加了許多新遊玩要素,增添更多娛樂性及使遊戲更易於上手。



!!!我要預訂!!!

引人入勝的生涯模式-打造專屬自己、獨一無二的賽車,透過完成一次次既競速挑戰來取得零件進而提升賽車操控性同性能,並努力躋身賽車世界之巔。


新要素自訂功能-高自由度比你調整愛車,細緻如輪子、輪胎、輪框等同自訂角色既個性化選項等都能度身訂製。


全新既駕駛操作體驗-可擴增輔助功能、有趣而寫實賽車旅程,無論係賽車新手或專業好手都可以體驗賽車的樂趣。


預計發行日期:2020年夏季


好,而家就睇吓啲折圖同Offical Trailer:


!!!我要預訂!!!