Timberland 精選皮帶

Timberland 精選皮帶

要成為一位有魅力既男仕,係揀皮帶上係唔可以馬馬虎虎,皮帶既選擇同搭配唔單止要注重服飾得體,仲要注意唔同既場合及時機!一條得體既皮帶唔單止可以提升男人既氣質,仲可以顯得有品味。今次帶比你地既係Timberland既皮帶,款式都非常正,性價比可以話好高,講緊$14X就有啦!團友們係揀Size既時候,建議揀大一個Size e.g 你的腰圍係30, 就揀32 Size既皮帶!


正式場合

衣著要睇場合嚟做搭配,皮帶都要跟住場合襯!如果係話出席正式場合嘅話,襯起上黎比較容易,只要注意一下皮帶顏色同鞋既配搭就可以!

休閒LOOK

休閒Look戴皮帶就比較隨意,係配搭上就同正式場合相反啦,佢可以有更多發揮嘅空間,而休閒LOOK嘅皮帶就唔使同鞋嘅顏色就配搭!盡量避免一樣嘅顏色仲可以令你嘅穿搭睇起嚟更隨意悠閒。

皮帶保養

如果皮帶發現霉菌,可以先用消毒濕紙巾清理;如果情況嚴重,就需要用1比20既漂白水清潔,抹走霉菌後,再用風筒吹乾,記得要用凍風吹。


*建議揀大一個Size e.g 你的腰圍係30, 就揀32 Size既皮帶!

排序方式:
顯示:
顯示 1 - 16 / 18 (共 2 頁)

更多相關